Vi gillar alla olika projekt

Jag blir avslappnad och trivs när jag städar, rensar garderober, skåp och källare. Vissa andra blir avslappnade av att renovera huset eller bygga saker. Att pilla med bakning, inläggningar, safta och sylta är många andras första val när det kommer till att känna sig ledig men att ändå vara aktiv. Vissa gör även sitt eget snus har jag precis fått höra. Detta var något nytt för mig, så jag kollade upp det på http://www.göra-eget-snus.se/. Det låter faktiskt väldigt spännande, så jag tror att jag ska göra det till mina snusande vänner då jag inte snusar själv. I vanliga fall är jag inte särskilt pysslig, men att göra snus låter för spännande för att avstå!

Snus i present
Då jag inte snusar själv så tänkte jag göra snus och dela ut till alla jag känner som snusar. Det tycker jag låter som en trevlig present! Förhoppningsvis så gillar mina kompisar detta snus bättre än de vanliga sorterna som man köper i affären sp att de själva också kan börja göra sitt eget snus då det skulle göra att de sparar in massor av pengar genom att göra snuset själva. Det skulle i så fall innebära att de fick både godare, bättre och billigare snus. Som en smidig allt-i-ett lösning, liksom.