Skaffa dig en energikassett och minska värmekostnaderna

För dig som alltid velat ha en eldstad är energikasetter ett alternativ som gör att du får mer kontroll över elden och samtidigt gör så att elden brinner längre. Inte bara minskar du värmekostnaderna genom att ha en kakelugn eller öppen spis utan du kan minimera det ännu mer med energikassetter. Det beror på att du får en mer långsam, kontrollerad eld som ger mer effektiv förbränning.

Olika varianter av energikassetter
Det finns olika varianter och former av energikassetter du kan välja mellan. Alla har hög kvalité och är väldigt populära då över 50 000 stycken har sålts. För hus och lägenheter som har en eldstad ökar oftast fastighetsvärdet då det är väldigt eftertraktat. Du får en eldstad som är gjord av tåligt och hållbart cortenstål. Det inbyggda glaset är luftspolat och eldstaden har tertiärluft för att öka förbränningen.

Pålitligt företag inom skorstenar och ventilationssystem
Du som kund får en hållbar eldstad från ett pålitligt företag som varit aktivt i över 30 år inom skorstenar och ventilationssystem. Det är inte nog med hög kvalité och lång erfarenhet, du får även en lång garanti som gäller 10-25 år. Detta gör upplägget till marknadens längsta återförsäkrad garanti. Kontoren och arbetsområden hittar du främst i Stockholm och Uppsala där Knivsta är den geografiska utgångspunkten. För offertförfrågan fyller du i ett kontaktformulär på hemsidan eller så kan du ringa till nummer: 076-760 99 00. Om du föredrar email går det bra att maila dina tankar och funderingar till: info@skorstensknuten.se.