Den perfekta dekorationen av grädde

Grädde, något som är ett måste på de flesta tårtorna. För vem smäller inte av när man ser en perfekt jordgubbstårta? Att själva arbetet bakom tårtan kan ha innehållit blod, svett och tårar är numera ett minne blott. Med www.gräddsifon.se kommer du enkelt få till den perfekta dekorationen av grädde på tårtan.

Ändra form på grädden
Ett tryck och ut kommer fluffig perfekt grädde som lägger sig som en smäck över tårtan. Gör vackra dekorationer i grädde och få den perfekta mängden och konsistens. Du kan även ändra munstycket på en gräddsifon när du antingen behöver diska eller ändra form på grädden. Detta gör att du kan göra vilket mönster och bakelser du vill.

Det du behöver till
För att gräddsifon ska fylla sitt syfte behöver du köpa till patroner som gör att det är tryck i sifonen. Du kan antingen ha lustgaspatroner som är det vanligaste att använda, som även har bättre kvalité, eller kolsyrepatroner. Du hittar dessa patroner på nätet och när du får hem dom är det bara att skruva på dom och köra. För den som är lite modigare är även sifonen ett hett tips till att testa på att göra mousse, soppor och såser.